Ja mitä jäi käteen jussista? Vitutus lienee kuvaavin sana, sillä mies kyllä piti huolta, että juhannusaatto meni oikeinkin persiilleen vetämällä täydet lärvät. Eniten harmittaa, että sen piti kossien edessä toikkaroida ja näyttää vähän isän mallikuvaa :(

Toivottavasti jäi miehellekin jotain mietittävää, kyllä mä olin niin pahalla päällä sen ryyppäyksestä.Mä en ymmärrä ihmisiä, jotka eivät hallitse juontia ollenkaan, mitä järkeä on viinaa juoda niin paljon, ettei muista puoliakaan päivän tapahtumista?? En ymmärrä.

Kossien kanssa käytiin Särkillä lauantaina, piipahdettiin mun veljen luona samalla kylässä.Paluumatkalla käytiin jätskillä ja sitten möllöttettiin kotona. Vanhin poika lähti miehen matkaan aamulla, tulevat reissusta huomenna myöhään.Nyt onkin sitten tiukka pari viikkoinen, mies ajaa kolme reissua viikossa Hesan ja Oulun väliä, joten se tietää sitä, ettei sitä paljoa kotona näy, mut haittaako se sitten, en tiedä..

Tänään kävin Alavieskassa kotonani ja kyllä naurattaa, isällä oli siellä joku nainen vintillä piilossa, kun kahdet naisten kengät oli eteisessä nätissä rivissä ja tuoretta pannukakkuakin oli tarjolla :) Huvittaa tommonen naisen piilottelu! :)

Pojat on nyt nukkumassa, ihana rauha, hommia kyllä ois, mutta taidan hetken kattoa töllöä, boxilla ois paljon paljon katottavaa.