palattiin kotia eilen sunnuntaina, aikamoinen viikko oli takana.Mentiin Paljakkaan sunnuntaina ja maanantaina jo sattui tapaturma.Nostin Severiä kärryissä, sillä oli valjaat olleet päällä varmaan 2 minuuttia,kun kossi rupesi huutamaan.. Ja kun vaunulle päästiin, niin käteen ei saanut koskea ollenkaan.Soitin tiistaiaamuna sitten Puolangan tk:n, mutta käskivät mennä Kajaaniin, kun Puolangalla ei ole röntgeniä.Iltapäivällä aukesi yhteispäivystys Kajaanissa ja lääkäri tuumasi, että värttinäluu taisi olla pois paikaltaan.Mies käytti rontgenissä, mutta niissä kuvissa ei enää mitään näkynyt, luu oli mennyt ilmeisesti jo eka kerralla lääkärin käsittelyssä paikalleen.Ja kun päästiin takasin vaunulle, niin kädessä ei ollut enää mitään vikaa!

Kyllä mä säikähdin oikeesti tota, varsinkin kun kaikki tivasivat multa kovasti, mitä oikein oli tapahtunut.Tuli niin syyllinen olo kuin olla ja voi, mutta onneksi ite tiedän, että vahinkohan se oli,tuli vaan sellanen olo, että mun täytyy vakuuttaa muille, mitä tapahtui.

 

Muuten ei sitten lääkäriin mentykään, viime hiihtolomallahan me oltiin Hyrynsalmen tk:ssa Rasmuksen korvien kanssa.Alkaa nuo Kainuun terveyskeskukset tulemaan tutuiksi.

Loma meni muuten oikein hyvin, kossit laskivat miehen kanssa ja Eemeli 5 veekin oppi jo itse menemään ankkurihissillä ja laski kaikenmaailman hyppyreistäkin.Roope on jo taitava laskija, mutta yhdeksi päiväksi vuokrasi laudan ja oli sen päivän jälkeen kaatuilusta tosi kipeä.Rasmus pääsi kerran mäkeen, mutta aika heikko on vielä pojan tasapaino, otinkin sitten poikien laskettelusukset kotia, niin saavat harjotella tuossa omalla mäellä.

Mä kävin kerran hiihtämässä Rasmuksen ja Roopen kanssa ja tuumasin että tasasella ois parempi hiihtää.En mä tän mahan kanssa kyllä nauttinut ylä- enkä alamäistä..

Severi ja Eemeli kukkulan kuninkaina.

Tosi paljon ulkoiltiin laskettelun ohessa ja mulla on reidet aivan täydellisessä jumissa, meidän vaunu on korkeimmalla paikalla siellä vaunualueella ja saa ravata koko ajan ylös ja alas.

Eemeli ja Roope ja tekemättömät lumityöt.

Ja Eemeli, Rasmus, Severi ja Roope reen kyydissä.