kovaa vauhtia ja mieli tekis päästä jo tästä isosta mahasta eroon!

Supisteluja tulee päivittäin, mutta ei niitä kunnollisia, vaikka muutamana iltana en ole ollut varma, tuleeko lähtö vai ei.Tylsää.Mutta eiköhän se mene ens kuuhun sitten :) Vauvalle ois varmaan kaikki valmiina, jotain pientä puuttuu, mut ne ehtii myöhemminkin.

Severin synttäreitä pitäis pikkuhiljaa miettiä, ajattelin pitää ne nyt sunnuntaina, mutta ainuttakaan kutsua en ole lähettänyt vielä.Tiistainahan Severi täyttää oikeasti kaksi vuotta ja siihen mä kyllä olen satsannut sen verran, että toivon, että vauva syntyis samana päivänä :))

Meillä on uusi terassi! Mä oon haaveillut siitä melkein siitä lähtien, kun muutettiin tähän ja nyt se on viimeinkin totta! Kirvesmiehet kävivät naputtelemassa sen, neljä päivää siihen meni. Onhan siinä vielä laittoa, kun pitää paikkamaalata vähän työnkolhuja ja laittaa lattiaan puunsuoja, mutta se on iiiiik-ihana! Uusia tuoleja ja pöytää kävin eilen kattelemassa, mutta ovatpahan aika hintavia.Muistan kun ostin ton vanhan kaluston 10 vuotta sitten 1000 markalla, sillä rahalla ei saa enää siis mitään.

Mut joo, varmaan seuraavan kerran kirjottelen kun vauva on maailmassa, toivottavasti kaikki menee hyvin, hassua että vähän jännittää, vaikka taidan olla jo vähän konkari näissä hommissa :))