viikko ja päivä viimeisestä tupakastani. Ja yllättävän helppoa on ollut, ainakin viime päivät.

Välillä tietty tulee semmosia tupakanhimoja, mutta heitän sitten purkan tai salmiakin suuhun ja puuhailen muuta. Tänään mietin noita laastareitakin jo, että jokohan uskaltais heittää pois, mutta taitaa kuitenkin olla liian aikasta.Ne on kuitenkin vähän niin kuin turvana mulla, joten en mä nyt vielä uskalla jättää niitä pois, pitää katsoa ens viikolla asiaa sitten uudestaan.

Tänään on ollut semmonen toiminta päivä, aamulla viikkasin 6 koneellista pyykkiä (oli vähän kertynyt) ja päivällä vielä yhden koneellisen.Vielä ois yks koneellinen kuivurista tulleita viikkaamatta, mutta sen jätän huomiseksi. Sitten siivosin, pojat autto vaan vähän, kossien huoneen.Vaihdettiin vähän järjestystä ja huomenna aion laittaa lisäpatjan Rasmuksen sänkyyn, niin sekin saa sitten viimein isojen poikien sängyn, vaikka mahtuu kyllä aivan mainiosti nukkumaan ilman lisäpalaakin.

Ja se penteleen kalaruokakurssi oli jälleen kerran siirretty, ens viikolla sitten pitäis olla.Otti hivenen päähän, kun olin niiiiiin ajatellut, että tänään saan yli 3 tuntia aikuista seuraa, mutta en viikolla sitten.