tehty asuntovaunun kera ja neitsytmatka meni loistavasti!

Perjantaina lähdettiin viiden aikoihin iltapäivällä ja ajettiin Sumiaisiin puskaparkkiin, sieltä matka jatkui Sumiaisten kirkonkylälle, missä ystäväni Päivi vihittiin Petterinsä kanssa. Hääjuhla oli sitten Konnevedellä, jossa vaunun jalat laskettiin taas alas. Häät oli kyllä parhaat, missä olen ikinä ikinä ollut! Oli tanssia,, laulua ja paljon mielenkiintoista ohjelmaa! Lapset oli kans hyvin huomioitu ja meidän kossit tais kerätä juhlaväen pullot talteen :) Tienasivat 9 euroa siitä :)

Konnevedeltä matka jatkui sunnuntaina Kuopioon ja siellä oltiin 2 yötä Alatalo nimisellä karavaanialueella.Oli muuten loistopaikka! Harmittaa vaan, kun sää ei (yllättäin) ollut kovinkaan kaksinen, vettä tuli enemmän kuin tarpeeksi. Maanantaina tutustuttiin Puijon torniin ja Kuopion keskustaan.Maanantai-iltana paras ystäväni tuli perheineen asuntoautolla meidän vaunuun viereen, joten oli hauska saada seuraa!

Tiistaina vähän tympäsi lähteä kotiin, oltiin kotona viiden aikoihin ja mahtava tulva yllätti, meidän pihatien alitse virtaava oja oli vain parikymmentä senttiä alempana kuin tie! Ei onneksi mennyt yli, oltais jääty kotiimme vangiksi!

Kyllä mun täytyy sanoa, että eka reissu meni aika loistavasti, sadevaatteet kun oisin vielä pakannut mukaan, niin kaikki ois ollut aika täydellistä!