Aamulla Severi meinas herätä ja mä "vähän" kärtyisenä ärähdin miehelle, että onko MUN ihan pakko herätä kossin kanssa, no, mies nousi ja tuli kyllä vähän ajan päästä Severin kanssa vielä uudestaan nukkuun.Puol kympiltä pojat herätti mut joukkohyökkäyksellä! Rasmukselta oli hieno perhekerhossa tehty kukkakortti, Eemeliltä samanlainen sekä päiväkerhossa tehty kukka.Roopelta sain kortin ja öö.. paperimassasta (?) tehdyn astian. Ja herranjestas meinaisinpas lentää pyllylleni, kun mieskin muisti mua korvarenkailla!!!!!!!! Yleensä äitienpäivät on olleet harmaita mulla, Roopelta oon kyllä yleensä kortin saanut ja joskus iltapäivällä sitten mökötysten jälkeen mieheltä jonkun puskan..

Eikä tässä vielä kaikki, Roope oli keittänyt kahvit sekä paahtanut leivät valmiiksi, juusto oli myös viipaloitu ja muutenkin aamupalapöytä varsin mallikkaasti laitettu! Ja jälkkäriksi Roope tarjoili eilen tekemääni suklaapiirakkaa jättipalan. Voi hitsi, on se jo iso mies, kun se tommosia osaa tehdä!

Käytiin sitten ajeleen, hain anopille kukan ja käytiin siellä kahvilla ja voin sanoa, että tällä kertaa oli anoppi osannut tehdä oikein hyvän täytekakun. Sieltä lähdettiin ja vein Alavieskaan hautausmaalle äidin haudalle ruusun. Näin äitienpäivänä tulee monesti mieleen, kuinka erilaista elämä olisi, jos äiti vain eläisi.Mutta osaisinko sitä sitten arvostaa näin paljon, en tiedä.

Särkillä käytiin ajelemassa, ruokapaikat olivat aivan täynnä, joten ajettiin takas Ylivieskaan ja käytiin Mamma Leonessa syömässä.Tää oli toinen kerta kun siellä käytiin ja kyllä me taidetaan miehen kanssa olla liian isomahaisia sinne paikkaan, kun mahat ei kertakaikkiaan täyttyneet niistä annoksista.Mies söi kotiinpäästyään vielä Roopelta jääneen melkein kokonaisen pitsan... Tai ehkä annoskoko ei sitten vastaa sitä, mihin me ollaan totuttu... Ruoka oli ihan hyvää, mut ei loistavaa, täytyy sanoa, että kyllä Kalajoen Mamma Leone on aivan toista luokkaa!

Tähdet tanssi ja sillä välin myös talo hiljeni, kaikki muut nukkuvat.Meidän makkarissa on yks poika liikaa, täytynee kohta kantaa se omaan sänkyyn :)

Kaikenkaikkiaan, ihana äitienpäivä!!