pörrasin taas pari vaippaa ompelukoneella, toisen tein taas vanhasta pyyhkeestä ja toisen fleecestä ja Vallilan verhokankaasta.. Ei oikein hyvää tommonen tönkkö kangas tähän tarkotukseen, mutta kun noita paloja oli, niin käytin hyväkseni. Ja tässä tulos:

1369990.jpg

Kuten kuvasta jo näkee, niin melkoisen muhkea vaippa :) Tein nyt vähän eri kaavalla, kun tuo toinen kaava on aika tinki, täytyy kokeilla vielä tuota uutta kaava eri materiaalilla, niin näkee, saanko siitä paremmin istuvampaa vai etsinkö taas uutta.

Musta tieten tuli vähän pöhkö tän innostukseni kanssa, ainakin mies väittää vähän niin.Mutta pientä hulluutta kait saa aina olla :) Ja sitä paitsi, tää ompelukoneella surrailu on ihan kivaa vaihtelua. tosin mulla ois kyllä paaaljon korjattavia vaatteita, mut ne ei niin paljoa kiinnosta..

Kävin täs iltasella tuossa melkein naapurissa kynttiläkutsuilla ja vaikka olin ajatellut olla tilaamatta yhtään mitään, niin tilasin sitten jonkun kynttiläkipon.Tosin ajattelin antaa sen miehen siskolle häälahjaksi keväällä.

Taidanpa hetkeksi vetasta itteni sohvalle, viime yön jalkaa särki taas koko yön, joten aika vähillä unilla taas, saas nähdä millanen ens yö on.Mut nyt laitan kutomapuikot heilumaan hetkeksi!