tähän heti ihana kuva pienimmäisestä, tää ei sitten ole se 1-vuotiskuva, mikä kuvaamossa käytiin otattamassa viime viikolla.

1800556.jpg

Aika hyvin kossi osasi syödä isoveljensä jämähodaria :)

Lämpimät tuli ja meni taas, pari viikkoa sitten käytiin yö olemassa Sievin Maasydänjärvellä, Taavitsaisen Maritan ääntä kuuntelin vaunulta käsin, Esko kävi jopa kuppilassa, muttei ollut Maritaa käynyt katsomassa. Käytiin sitten sunnuntaiaamuna poikien kanssa uimassa siinä järvessä ja täytyy sanoa, että kylmää oli!

Viime viikonloppuna reissattiin sitten Tampereelle tai oikeastaan Viialaan, missä Eskon veli asuu.Ei ne kerennyt asuakaan kuin 1,5 vuotta vasta siellä ennen kuin me päästiin niitten taloa ihastelemaan. Oli se vaan unelmatalo! Aivan ihan! Aina kun uusia taloja näkee, niin tekis mieli vetää tää oma kaivurilla nurin ja rakentaa uus tilalle.. No, ehkä se remppa ois kuitenkin helpompaa.

Launtaipäivä meni Särkänniemessä, harmittavasti oli väkeä liikkeellä ja jonoja oli moneen laitteeseen ihan liikaa, mä ite kävin kaikkien kossien kanssa tasapuolisesti vehkeissä, niin vauhtimadosta viikinkilaivaan. Oisin kyllä käynyt hurjemmissakin, mutta aika oli vähän kortilla.

Sunnuntaina sitten katottiin miltä se Ideapark oikein näyttää, olihan tuo iso pulju, mutta ainoat ostokset oli Tokmannilta, 2 Miinaa ja Manua ja 2 värityskirjaa matkatekemisiksi. Kotona oltiin kasin kieppeillä illalla, aika raskas oli paluumatka useista pysähdyksistä huolimatta.