reilu neliviikkoinen takana. Meillä on käynnissä sauna/pesuhuoneremppa ja pikkuhiljaa alkaa koko remppa ahdistaan enemmän ja enemmän. Saunasta ja pesuhuoneesta sekä niitä edeltävästä pukuhuoneesta revittiin lattiat auki ja uus valu on nyt reilun 2 viikkoa ollut, vielä viikon pitää kuivaa, että se on tarpeeksi kuiva.Kosteus oli mennyt sitten pesuhuoneen seinästä (suihkun kohdalta) Rasmuksen huoneeseen ja sieltä aukaistiin lattia puoliväliin asti.Puhallin kuivaili puoltoista viikkoa kosteaa kohtaa ja sen jälkeen on laitettu uudet villat ja mäntylankkulattia.Nyt se huone on jo paremmassa kunnossa, isoon huoneeseen on noussut väliseinä ja huone jaetaan, niin Severikin saa oman huoneen.Maalaus on vielä hivenen kesken ja sitten tietty listat ja muut.

Tässä kuvaa kun lattiaa aukaistiin vain metrin verran:

Villat oli kosteita, ei kuitenkaan läpi märkiä, joten oikeastaan onni oli, että remppaa alettiin käynnistämään, en tiedä kuinka paha tilanne ois ollut vuoden tai kahden päästä.

Mulla on niin monia ressi asioita,että välillä tuntuu että pää räjähtää.Vauva on ollut monta päivää jo kovin itkuinen, nukkuu kyllä yöt aika hyvin, joten en usko että korvissakaan on mitään, rohinaa on tosin jatkunut toista viikkoa, mutta räkäkään ei enää vuoda.. tiedä nyt sitten.Korviketta menee välillä enemmän ja vähemmän, mä oon ajatellut kiinteitä antaa vasta sitten kun pääsen tästä remppahässäkästä irti. Lisäksi sitten oma isäni on taas masentunut, oon ajellut tuota 15 kilsan väliä nyt aika monesti ja puhunut puhelimessakin välillä monta kertaa päivässä, mä otan tän sen masennuksen vähän itteeni, kun mun sanomisethan sen laukaisi.. kun kerroin isälleni että pikkuveljellä ei mene kovinkaan hyvin.. sekin vielä.Pikkuveljelle oon rahallista apua antanut vähän omasta sekä perikunnan pussista, voi kun se sais asiansa kuntoon, niin ei tarviis sitä murehtia!

Oikeesti tulee päiviä, jolloin tekis vaan mieli vetää ovi kiinni ja olla ajattelematta mitään.Tai edes toivoa, että kaikkien asiat järjestyis pikinmiten.

Ja nyt tuo natupaavo sitten heräsi, ei mennytkään siis nukkumaan.Tää taitaa tietää sitä, että pääsen puolilta öin pehkuun jos sittenkään.

Kamerasta löytyi kuvia Eemelin 6-vuotiskakusta, johon herra teki itse koristeet.Eka kertaa tein tuota koripunospursotusta, muuten tuli ihan ok ekaks harjoittelupursotukseks, mutta yön aikana kakku oli kallistunut kuvun reunaan :(

Ja tuo suorakaide kakku on Roopen 10-vuotissynttäreiltä, toi keltanen on diapolo ja vieressä sen kepit.Gluteeniton kakkku sitten oli tälläinen:

Tästä tuli ihan ällömakea, ehkä en toiste enää tollasta tee :)

Jep, vaan nyt loppu kirjottelut sano natupaavo 4kk.