pari vaippaa valmiiksi :)

1836916.jpg

Tässä pul-taskuvaippa koko L.Kuvassa näyttää nuo siivekkeet ihan erikokoisilta, mut en huomannut kyllä livenä tota. Mut tekevälle sattuu.

1836919.jpg

Ja tässä Mummut-kaavalla tehty flanellivaippa kokoa NB. Tää on mun eka vaippa kera saumurin.Pitäis opetella vielä paremmin saumurin säätöjä ja muutenkin,  varsinkin tossa siivekkeen kaarrereunassa oli hiukan ongelmia, kun en kääntänyt tarpeeksi nopeaa. Vertailin tuota NB kokoa Imse vimsen flanellivaippaan, niin toi on aika reilusti isompi. Täytyy tieten ottaa kaavat siitä pienemmästä ja tehdä niitä. Kunhan vain ehdin ja jaksan.

Tää päivä oli ensin tarmoa täynnä, kävin kolmen koplan kanssa kaupassa ja kirpparilla, Severin päikkyjen aikaan siivosin ton meidän varastohuoneen katosta lattiaan. Esikoinen luuli, että olin maalannut seinät, oli kyllä niin järkyn likasetkin, että ton ois voinut tehdä aikoja sitten. Mukava kun siinä on pannuhuone vieressä, niin sieltähän aina välillä saattaa savuttaa...

Muutin sit samalla oman ompelupaikkani sinne varastoon, täytyy jostain etsiä lamppu, että näkee sit ommallakin.

Mut sitten tuli jokseenkin burnoutti.Tuntui että kaikki päivän tehot ois kadonnut ja itkukin tuli välillä. Tuntui erittäin yksinäiseltä, vaikka välillä täällä oli neljä muutakin muksua.Mut ei ketään aikuistaseuraa, sniif. Mä alan huomaamaan, että tää kolme viikkoa on kyllä tosi pitkä aika olla äitinä ja isänä, onneksi mies ajaa tällä viikolla enää kaks reissua ja sitten on vähän enemmän kotona kuin tän kolmen viikon ajan.Huh! Loppuilta oli jokseenkin kaaosta, kaikki vaan huusi ja tappeli.Marjapuskissa kävin vajaan puolisen tuntia olemassa Severin ja Rasmuksen kanssa ja puol ämpäriä sain poimittua.Täytyy tän viikon päikyt tieten käyttää tuolla puskissa, sen verran kypsiä noi marjat on, että meinaavat jo varista.

Mut nyt nukkumaan, tänään ei heiluneet kuin puikot, aloitin tekemään S-koon pöksyjä.Ehkä ne on ens viikolla valmiit, ehkä ei :)