Koska ompelukone on surrannut enemmän kuin tämä tietsikka :) Sain tänään parit pikkuvaipat valmiiksi, samaa halinalleteemaa kuten edeltäjänsä, nyt olen ommellut vähän imua lisäksi tosin.

1926419.jpg

Nämä tosin ovat tulevalle käyttäjälleen aivan liian isoja, sillä sain vähän huonoja uutisia tämän vauvan suhteen, napavirtaukset ovat heikot ja jos neljäkin viikkoa vielä sais olla äitinsä mahassa, niin se ois jo kovasti etiäpäin. Ja ainakin ennen oysissa oli kotiintulo kiloraja sen 2,5 kiloa, niin sellanen pikkuvauvahan hukkuis nuihin.Mut luulen, että vauvan vanhemmilla on paljon nyt muuta mietittävää, täytyy kattoa myöhemmälti, onko näille tarvetta, nyt vaan pidän peukkuja pystyssä ja varpaitakin vähäsen!

Villiksiä aloin jatkamaan tuossa BB:n aikana, niin kas kummaa, mun pienemmät puikot on jossain hyvässä tallessa, niin jäipä se kutominen siihen. Miksi multa hukkuu kaikki nykyään? Vanhuus tieten tulee.No aloitin päättelemään sitten toisia pöksyjä, päättelemättömiä pökiä taitaa odottaa tuossa hyllyssä ainakin kolmet.Ei mitenkään mielihommaa :)

Hartiat ovat tulessa, mä en oo kahteen päivään kutonut ja nyt se kutomisjännitys on alkanut laukeaan tällä tyylillä, en muista milloin ois paikat olleet näin kipeet. Että pitäis ettiä ne puikot, että saisin taas hartiani kunnon jumiin!

Ja sitten ois myös kiva saada pieni kuitti, musta on ihan hassua, että tuohon liksamittariin on tullut noin paljon lukemia, kun en oo monelle ihmisellä tätä osoitetta antanut. Ja jos sä mun paras kaveri nyt tätä luet, niin kuittaa vaan sääkin :)