mua ärsyttää tämä Kallion terveydenhuoltoyhtiö vai mikä se lienee onkaan. Viikonloppusin pitää mennä Nivalaan päivystykseen tai Oulaisiin, en oikein saanut vielä selville, mikä noitten ero sitten onkaan.

Eilen käytin Severiä Ylivieskan tk:ssa sairaanhoitajalla näytillä, kun en saanut lääkäriaikaa. Korvat kuulemma vähän punoittivat, mutta se liike oli hyvä.Yö meni taas ihan vituralleen ja koko aamun pikkuherra vain nuurusi sylissä ja itkeskellen torkkui.Säikäytti. Sain sitten tuonne Nivalaan lääkäriajan, mut lääkäri ei kattonut korvia ollenkaan, keuhkot kuunteli kyllä tarkoin, tosin oli vähän pakkokin sen keskittyä siihen, kun Severi huusi aivan hysteerisenä.Sai eilen tieten valkotakkisista kammon, kun otettiin cpr. Lääkärin mukaan saattas olla astmantyyppistä tuo rohina, mikä on kuulunut jo kauan.Saatiin Ventolinen ja Aeriuksen reseptit, tosin tuota Aeriusta en apteekista sitten ostanut, kun sitä on meillä jo valmiina.Ja lähinnä lääkäri määrös muutaman kerran kokeiluksi tuon Aeriuksen, jotta nähtäis, onko sillä mitään vaikutusta.

Poika on välillä ollut virkumpi, välillä taas ihan sylivauva.Tällä hetkellä se ei tiedä,  mitä se haluaa, kun haluaa syliin, pois, syliin, pois.. ja väsykin meinaa olla.

Multa katos Eemeli tänään. Torkahdin tuossa viiden aikaan hetkeksi Severin kanssa ja kun heräsin, Rasmus väitti, että Eemeli on hiekkalaatikolla. En löytänyt, kävin vintin läpi ja määräsin jo Roopenkin etsintätalkoisiin.. huusin kossien huoneeseenkin isosti ja siinä vaiheessa sitten huomasin pienen möykyn.. Eemelin sängyssä. Jätkä veteli siellä sikeitä :)Oli tosi hukassa :))

Saapa nähdä, minkälainen yö on edessä, tässä on menty  nyt 4-5 yötä jo aika kehnonlaisesti, viime yö tais olla huonoin. Sais vaan tuon herra temperamentikon nukkumaan, niin itekkin pääsis sulkeen silmät..